Scanare laser 3D pentru proiecte complexe

Oferim servicii de scanare 3D prin care te putem ajuta să finalizezi cu succes cele mai complexe proiecte cu documentație precisă livrată rapid. Promitem să oferim întotdeauna servicii excepționale, livrate întotdeauna la timp.

scanare 3d

Scanare 3D cu scannere de ultimă generație

Metoda scanării laser 3D poate fi folosită atât în proiecte de mari dimensiuni cât și în proiecte mici care necesită o precizie ridicată și un timp de execuție cât mai redus posibil.

Arhivarea digitală a oricărui obiectiv;

Arhitectură – realizarea de planuri de situație sau măsurători ale fațadelor clădirilor în vederea reabilitării;

Modele 3D inteligente;

Măsurători de mare acuratețe în domeniul lucrărilor de construcție sau reabilitare a căilor de acces;

Măsurători de mare acuratețe a clădirilor, podurilor, barajelor, etc. necesare lucrărilor de monitorizare 3D;

Măsurători ale conductelor, rezervoarelor orizontale sau verticale pentru determinarea poziției, volumului sau a deformațiilor acestora;

Productivitate, siguranță și acuratețe sporite.

Experiența acumulată în zecile de proiecte realizate  tehnologie de scanare laser 3D de ultimă generație garantează că specialiștii noștri pot realiza cu succes cele mai dificile proiecte în cele mai solicitante condiții.

Oferim servicii de scanare 3D clădiri, poduri, clădiri de patrimoniu, baraje, poduri sau alte obiective și suntem capabili să obținem rezultate precise și detaliate în cele mai dificile condiții, cum ar fi spații restrânse sau medii cu iluminare scăzută.

Ne angajăm să oferim clienților noștri soluții personalizate și servicii de calitate, pentru a răspunde cerințelor lor specifice și a depăși așteptările în fiecare proiect.

3d laser scan
scanare 3d2