Despre noi

Găsim soluțiile optime
la problemele tale

Suntem o companie care activează în domeniul topo-cadastral din anul 2010,  ce a avut o dinamică foarte bună, atât din punct de vedere profesional cât și comercial. Suntem bucuroși că astăzi putem dispune de tehnologii de ultimă generație pentru a furniza date de o acuratețe ridicată și în termen scurt.  Control Survey este autorizată de ANCPI pentru a realiza și verifica lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, geodeziei și cartografiei. 

Tratăm cu atenție și profesionalism fiecare proiect, indiferent de dificultatea acestuia. Mai mult decât atât, toate proiectele preluate de către societatea noastră au fost finalizate cu succes și din acest motiv clienții noștri ne recomandă cu drag. Pentru că ne respectăm fiecare client, acesta este considerat de compania noastră un partener de lucru, căruia îi oferim consultanță tehnică de specialitate pe tot parcursul desfășurării proiectului.

Valori

Valorile societății noastre

Pentru noi, nu este doar un cuvânt, ci o cultură bazată pe serviciile dedicate clienților și angajaților noștri. La Control Survey măsurăm succesul nostru prin succesul clienților noștri.

Folosim cele mai noi echipamente topografice, pentru a oferi viteza, precizia și sprijinul de care clienții noștri au nevoie.

Suntem conștienți că partenerii noștri de afaceri sunt întotdeauna ocupați și din acest motiv ne adaptăm la nevoile la acestora, având un program flexibil pentru măsurători.

Alege calitate și profesionalism
pentru proiectul tău!

Echipa noastră oferă servicii de specialitate în domeniul lucrărilor cadastrale, topografice, cartografice, fotogrammetrice, scanării 3D și auditului energetic la prețuri avantajoase, realizate rapid și eficient.

Contactează-ne

Vrem să aflăm mai multe despre proiectul tău

    ro_RORomanian
    en_GBEnglish ro_RORomanian