Găsim soluțiile optime la problemele tale

Suntem o companie care activează în domeniul topo-cadastral din anul 2010, ce a avut o dinamică foarte bună, atât din punct de vedere profesional cât și comercial. Suntem bucuroși că astăzi putem dispune de tehnologii de ultimă generație pentru a furniza date de o acuratețe ridicată și în termen scurt.

Cu o echipa alcătuita din specialiști de top, putem realiza lucrări în domeniul scanării 3D, fotogrammetriei, topografiei, cadastrului, geodeziei și cartografiei.

Printre clienții noștri se numără Telekom, Romsilva, Egis, Universitatea Tehnică De Construcții București, ISPE, ELSACO, Aquaproiect, ECOAPA, Enel Distributie, CNAIR,Tegra Construct, Amalia Rezistent, Studio Plus Ideal Residence

control survey0110
control survey

Valorile nostre

Tratăm cu atenție și profesionalism fiecare proiect, indiferent de dificultatea acestuia. Mai mult decât atât, toate proiectele preluate de către societatea noastră au fost finalizate cu succes și din acest motiv clienții noștri ne recomandă cu drag.

Loialitate

Pentru noi, nu este doar un cuvânt, ci o cultură bazată pe serviciile dedicate clienților și angajaților noștri. La Control Survey măsurăm succesul nostru prin succesul tău.

Inovație

Folosim echipamente de ultimă generație pentru a oferi viteza, precizia și sprijinul de care tu ai nevoie în proiectele tale.

Flexibilitate

Suntem conștienți că partenerii noștri de afaceri sunt întotdeauna ocupați și din acest motiv ne adaptăm la nevoile la acestora, având un program flexibil pentru măsurători.

Îți suntem aproape pas cu pas

 Pentru că ne respectăm fiecare client, acesta este considerat de compania noastră un partener de lucru, căruia îi oferim consultanță tehnică de specialitate pe tot parcursul desfășurării proiectului.